5 Bedste Voksen Cykel hjelme – Feb. 2021 – BestReviews

Cykling er en aktivitet, der almindeligvis praktiseres i hele USA, især blandt voksne.1 Med cykler, der anvendes til rekreation, motion, og som transportform er antallet af cykelture på et enkelt år i milliarder.2 Da antallet af pendler cyklister er vokset på grund af forværret biltrafik og et skub til miljøvenlige transportmetoder, er antallet af cykelrelaterede skader steget. På trods af lovgivning i mange stater, hjelm brug er fortsat lav. Betydning Cyklister er i risiko for at opleve ansigtet frakturer og bløddelsskader under nedbrud, især til midten og nedre ansigt; offentlig uddannelse vedrørende potentiel ansigtsskade på trods af hjelmbrug kan være berettiget.

Du kan også købe nogle gear og tilbehør til at holde skade fri. Optegnelser indsamlet omfattede dem fra januar 1, 2010, gennem December 31, 2014, der havde en mekanisme af skade vedrørende pedal cykling (dvs. NTDB e-kode 826.1). Skader blandt personer i alderen 18 til 65 år, hvor der opstod en skade på hoved eller hals, var inkluderet. Quiz Ref IDIn 2014, der var i alt 50 000 rapporterede cykel-associerede skader og 726 cykel-associerede dødsfald i USA. Dødsfald og hovedskader som følge af cykelrelaterede uheld er fortsat et problem i USA. Vi udførte en retrospektiv befolkningsbaseret undersøgelse af 186 patienter, der blev behandlet for cykelrelaterede skader på et niveau 1-traumecenter i Sverige i løbet af en 3-årig periode. Vi undersøgte forekomsten af cykel-relaterede ansigtsskader, med fokus på ansigtet frakturer og bløddelsskader, i en stor befolkning kohorte. Dette var en 5-årig retrospektiv kohorte undersøgelse ved hjælp af optegnelser fra National Trauma Databank (NTDB), et register, der indsamler optegnelser fra skadestuer og traumecentre i hele USA.

Resultater I denne kohorte undersøgelse af 85 187 cykel krak fra optegnelser i US National Trauma Database, hjelme blev anset for ikke i tilstrækkelig grad at beskytte ansigtet i cykel krak. National Trauma Databank registerdata indsamles og registreres ved hændelse, cykel airbag – https://cykelairbag.dk/ – hvilket svarer til en skadesrelateret hospitalsindlæggelse. Bortset fra at kende de rigtige stier, der stadig er åbne, folk har brug for at vide, hvordan de kan købe den rigtige cykel. Der er mange andre produkter, som du måske ønsker at tænke på at komme, før dit barn lærer at ride en cykel eller er trukket bag dig; albue og knæ puder bør altid bæres for at forhindre pauser og blå mærker. Det justerbare visirsystem tilfører mere værdi til denne stilfulde cykelhjelm har en justeringsmekanisme, der giver dig mulighed for at rumme både beskyttelsesbriller & briller.

Sæt den tæt på dit hoved med Lazer’s Advanced Rollsys System (ARS), der hjælper med at undgå hotspots eller trykpunkter ved at konturere til din kranieform. Denne Giro hjelm er udstyret med Multi-directional Impact Protection System (MIPS), en tredjeparts indbygget funktion, der tilføjer et ekstra lag af hjernebeskyttelse ved at reducere mængden af roterende bevægelse, der kan opstå til hovedet under fald. Selv om hjelme mindske hovedskade, deres rolle i at reducere ansigtsskader er mindre klar; Derfor er det vigtigt at forstå den beskyttende kapacitet for ansigtet i nuværende hjelm design. Mens reducere ansigtsskader samlet, mængden af beskyttelse med hjelm brug varierede med ansigtet placering af skaden. Vi hypotese, at konventionel hjelm brug ikke væsentligt reducere ansigtsskader lidt i cykel krak.