Beskæftiger sig med og reparere dårlig kredit

Dårlig kredit kan være en byrde for ellers god kredit. Det kan ikke synes fair til tider at finansielle fejltagelser i fortiden kan hjemsøge dig i nutiden, men med en lille smule af arbejde og nogle gang dårlig kredit kan vendte rundt og repareret.

Det vigtige ting at huske er, at valgmuligheder eksisterer selv for folk med dårlig kredit… og det bare fordi det er dårligt nu betyder ikke, at det altid vil være.

Hvad er kredit, anyway?

Kredit, også kendt som en kreditvurdering, er en indikation til potentielle långivere og tjenesteudbydere, hvor sandsynligt en person er til at tilbagebetale lån eller kassekredit, de er tilbydes, eller hvor sandsynligt at betale deres regninger til tiden.

Hvis du har god kredit, så du har en høj kreditværdighed, og har betalt dine regninger til tiden det meste af tiden i fortiden.

Hvis du har dårlig kredit, så du har en lav kreditværdighed, og har haft problemer med at betale dine regninger til tiden eller ikke har betalt nogle af dem på alle.

Folk med dårlig kredit er betragtet som en risiko for nye kreditlinjer på grund af deres tidligere resultater, og er normalt enten nægtet kredit eller tjenester med nye udbydere eller betale sikkerhed indskud og højere renter end disse folk med god kredit.

Hvilke muligheder findes der for mennesker, der har mindre end perfekt kredit?

Hvis du har dårlig kredit, kan det synes som om du ikke kan få nogen til at tage risikoen for at udvide du et lån eller en kreditlinje, i det mindste ved første øjekast.

I virkeligheden, men er der en hel industri af dårlig kredit långivere, fra kreditkortselskaber at check forhånd långivere… selv automotive finansiering og bil titel lån.

Mange af disse långivere kræver sikkerhed indskud eller højere renter, men i exchange de tilbyder tjenester, som du ellers ville være afskåret fra blive.

Nogle af disse långivere tjekke ikke selv din kredit… Selvom det er meget sandsynligt, at deres lånere enten har dårlige eller ingen kredit, tilbyder de samme vilkår og priser for alle uden kontrol.

Hvordan kan du reparere din kreditværdighed?

Hver dag, det virker som om der er flere virksomheder, der tilbyder fantastiske kredit reparation, men mange af dem heller arbejde ikke, som de hævder, at de gør, koste dig mere end de er værd, eller er af tvivlsom lovlighed.

Desperation at slippe af dårlig kredit kan åbne dig op til nogle svindel, der er blandet med de legitime tjenester, så passe på når der beskæftiger sig med nogen af disse virksomheder.

En langt bedre løsning er at tage sig administrere din økonomi og reparere din kredit på din egen… Det kan tage længere tid, men det ender normalt med at blive billigere i det lange løb.

Vær omhyggelig med at betale dine regninger til tiden, og foretage betalingsordninger at rydde gammel gæld. På samme tid, skal du etablere en eller to linjer af kredit med lav kreditmaksimum (for at holde dem fra at komme ud af kontrol). Foretage regelmæssige engangsudgifter til disse kreditlinjer, udlejning udbydere rapport betalingerne på din kredit rapport.

Som tiden går og du afbetale gammel gæld, disse positive betænkninger vil overskygge de negative gamle, og de ældre vil til sidst blive fjernet fra deres betænkning helt.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.