Finansielle troldmænd forberede! 4 Lil’ små Duckies!…

A) Hvis du vil forvandle dig til en finansiel guiden med penge-, sikkerheds- og aktiver, skal du begynde denne transformation ved at rydde ud i spindelvævet, og at gøre vejen for en ny i morgen.

B) vi er alle udmærket i stand til at blive “Finansielle troldmænd.” Ingen af os er uden evnen til at samle store mængder af velstand og rigdom, på en nem og smertefri måde. Benjamin Franklin troede, at vi er alle lige, har ret til lige muligheder. Hvis vi bare tager et par enkle trin, kan hver dag, vi opnå storhed.

C), men det første skridt er at tage ansvar, og mange “finansielle troldmænd” har gæld problemer, kredit problemer, budgetanliggender og udgifter spørgsmål. Vi er alle mennesker. Så er det første skridt at løse disse problemer et ad gangen, og overtage ejerskabet af dem og ændre dem.

D) men, hey lytte! De er ikke nogen stor ting, du høre mig!? Disse små spørgsmål at håndtere, er ikke store. Disse er lidt små duckies. Du nødt til at indse, at for at tackle dem og komme videre.

Lad os tage et kig på disse lil’ små duckies… Gee er de ikke søde? Nogen big deal:

1. GÆLD DUCKIE!

2. BUDGETTET DUCKIE!

3. UDGIFTER DUCKIE!

4. lil’ FICO DUCKIE!

1. GÆLD DUCKIE!

Hvis du er ude af kontrol gæld, så du skal beskæftige sig med det, og venligst ikke gøre det alene. Du skal opsøge advokat fra professionelle services, der kan undersøge din aktuelle gældssituation, og give dig en kort sigt, mellemklassen og langsigtet plan til at få dig gældfri forever.

Gæld kan være sådan en byrde i dit liv, at nogle gange, det er svært at tage det første skridt til at indrømme at du har et problem, og acceptere at du ikke kan løse det alene. Det vejer så tungt på dig at det blinds du til det store billede.

Så foreslår jeg, at det er på tide du blot gøre beslutningen om at se skoven fra træerne. Du skal bruge hjælp. Gå få det. Der er masser af gæld-bistand programmer derude. De fleste af dem er non-profit, eller du skal muligvis juridisk bistand gennem en advokat. Men ikke udsætte det længere, plain og simple. Du kan bare ikke blive en “finansielle guiden,” Hvis du er behæftet med gæld. Dette er mål man. Gå få nogle faste råd fra dem, du har tillid til, og line at duckie op!

2. BUDGETTET DUCKIE!

Hvis du har aldrig lavet et budget, det er okay! Du kan stadig være i klubben, kan du stadig blive en “finansielle guiden”, og du kan stadig samle et fantastisk udvalg af rigdom. Men du skal komme i gang engang.

Og ved du hvad? I dag er en stor dag at starte!

Et budget er mere end bare at skrive ned hvor meget du bruger på dagligvarer. Et budget kræver en gennemgang af dit forbrug, og en anerkendelse at penge er magt, og det er også et udtryk for dine værdier, og en måling af tid.

For eksempel: sidde og skrive ud af, hvor meget du har brugt i fortiden, som i sidste måned. Derefter skrive ned hvor meget du i øjeblikket bruger i øjeblikket, som i sidste uge. Endelig skrive ned hvor meget du ønsker at bruge i fremtiden, ligesom næste måned.

Så lad os snakke om, hvad du skrev i fremtiden. Gjorde du trække pengene sammen, den kraftfulde værktøj til at ændre din morgendagens? Hvor meget har du sat for besparelser? Hvor meget du budget for din 401k,- og din pant betaling, eller din ROTH-IRA eller din opsparing mod en udbetaling på dit første hjem?

Aha! Der er de søde, lil duckie!

Det vigtige ting at genkende her er at budgettering er en erhvervet færdighed, og du behøver ikke at gå på det alene. Søge rådgivning fra fagfolk, der kan hjælpe med at få dig i gang i budgettering dine penge, så at du honing dine evner og bliver en person af handling, og ikke en person af reaktion. Alle de vigtige elementer af din finanser skal taget sig af og repræsenteret i dit budget, når du undersøger dine gårsdagens, din dagens og din tommorows.

To lil’ duckies ned, 2 lil’ duckies at gå!

3. UDGIFTER DUCKIE!

Tro det eller ej, er de udgifter duckie en forskellige duckie derefter budget duckie.

Se, udgifter er en handling, du tager, mens budgettering er mere en planlægningsproces. Nu, hvordan har du bruger? Har du bruge dit hævekort eller dit visum, eller kontanter? Bruger du hvad du har, bruger du hvad du har brug for, eller har du bruger til at tilfredsstille hvad er faktisk dine ønsker og begær, lige nu, uanset hvad, uanset dit budget, og uden kontrol eller foranstaltning?

Du kan se, jeg tror at udgifter er et adfærdsmæssigt mønster, og en vane, og det kan ændres, og du kan ændre! Det er også en afspejling af dine værdier, og dine mål. Så du bliver nødt til at beskæftige sig med dette, for at komme til at “finansielle Wizard” som jo er dybt inde i dig.

Line dette ‘ lil duckie op. Genkende igen, det er noget du nødt til at forstå, og gå derefter søge hjælp. Ikke stole på dig selv, fordi hvis du har dårlig udgifter vaner, chancerne er, de har brug at blive korrigeret af en person med god forbrug vaner. Når det er sagt, udgifter er en færdighed, ligesom alt andet. Det er en lille lille ting. En sød lil’ duckie. Du kan gøre det.

Og nu, om den sidste søde, lille, lil’ duckie:

4. lil’ FICO DUCKIE!

Nogle gange, kan din kredit have behov for opmærksomhed. Godt nogen big deal, men forsømmer dette ikke længere.

Du kan gøre noget ved det, og du kan arbejde hen imod rense dit kredit, øge din FICO score og få din kredit til at afspejle den nye du, guiden”finansielle” dig.

Mange af punkterne på din kredit rapport kan udfordret, forklaret eller behandlet på en professionel måde. Det første skridt er altid at få en kopi af din kredit rapport. Finde ud af, præcis hvor du står. Det andet skridt er at vurdere det, enten på egen hånd, ved hjælp af en tjeneste, eller ved hjælp af en professionel. Det tredje skridt er at danne en plan for at løse kredit rapporten, og det fjerde trin er at gribe ind.

Men med det sagt, ville det være klogt at beskæftige sig med de første 3 numre af gæld, budgettering, og udgifter, før der beskæftiger sig med kredit rapporten. Jeg siger dette, fordi din FICO score er egentlig bare en afspejling af de andre 3 spørgsmål. Så gøre med dem først.

Men når du har fået din gæld, budget og udgifter under kontrol, kan du indse, at dit kredit er en håndterbar, konkret og brugbar problem, gennemførlige løsninger. Søge professionel rådgivning, således at du ikke behøver at gå på det alene, og inden længe, vil du have en pibende ren kredit rapport. Selvfølgelig dengang, vil du være godt på vej.

KONKLUSION:

Så det er de 4 lil’ duckies. De er ikke nogen stor ting, ligesom jeg sagde. Men Ignorer dem ikke længere. Forsømme dem ikke længere. Undgå dem ikke længere.

Men vær ikke bange for dem. De er bare 4 søde lille ‘ lil duckies, og de søger bare lidt opmærksomhed. Er også af kursus, selve grundlaget og sundhed i din finansielle hus. Bygge et hjem på tandstikkere, og i sidste ende, du vil vinden op med en bunke af tømmer.

Ikke et godt sted at bo, hvis du er en sød ‘ lil duckie.

Vi har nydt at give denne information til dig, og vi ønsker dig held og lykke i din stræben. Husk at altid finde gode råd fra dem, du har tillid til, og aldrig vende ryggen på din egen sunde fornuft.

Udgiverens retninger: denne artikel kan frit distribueres så længe som ophavsretten, forfatterens oplysninger, ansvarsfraskrivelse, og en aktiv link (hvis muligt) er inkluderet.

Disclaimer: Udtalelser og udtalelser i artiklerne, anmeldelser og andre materialer heri er dem af forfatterne. Mens hver omhu i udarbejdelsen af disse oplysninger og ethvert forsøg på at fremlægge ajourførte og nøjagtige oplysninger, kan vi ikke garantere, at unøjagtigheder ikke vil forekomme. Forfatteren vil ikke blive holdt ansvarlig for ethvert krav, tab, skader eller gener forårsaget som følge af eventuelle oplysninger inden for disse sider eller oplysninger via dette websted.

2 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.