Gårsdagens Hero

Wonder Woman gør det ser så let. Hun får op hver morgen, kæmper den gode kamp, kalder det en dag og begynder hele processen forfra. Dette er den måde, de fleste af os begynder vores hverdag. Vi arbejder hårdt, udrette masser, og komme om morgenen til encore præsentation. > Fra barndom fik vi at vide at hvis sætter vi 110% ind i vores karriere, at vi vil være shoo-ins kampagner og rejser. Det lød som en fremragende plan og en at du let købt i hårdt arbejde er lig med et stort afkast af investeringen. God deal.
Så en dag du går ind i dit kontor kun for at opdage, at din holdning er blevet elimineret. Ikke nogen skyld i din egen, men fordi beføjelser-at-blive foretaget en udøvende beslutning om at reducere omkostningerne. I øjeblikket indse du hurtigt, at ikke alt kommer fra hårdt arbejde, og du kastes modvilligt i jobsøgning.
UDFORDRINGEN
Til din overraskelse, ville en søgning, at du var overbevist om tage blot et par uger forvandlet til en årelang proces. Du hurtigt indså, at uanset hvor mange priser du har modtaget og uanset hvordan imponerende dine karrieremuligheder, den gamle ordsprog er sandt: “Du er kun så god som din sidste salg.” Og hvis du har været arbejdsløs i et stykke tid, ansættelse af ledere kan se din oplevelse som værende forældet.
Da CV er det første møde mellem dig og en potentiel arbejdsgiver, er den måde du placerer dine færdigheder kritisk vigtigt. Dette gælder især, hvis du ønsker læseren at overse din arbejdsløshed gap og fokus deres opmærksomhed på dine succeser.
Hvis dit CV ikke dygtigt tackle røde flag, vil læseren fjerne dit kandidatur inden for sekunder. Med dagens jobmarkedet, det er sjældent at finde en jobsøgende, der har en fejlfri arbejde historie, og en traditionel CV altid ordentligt løse ikke de umiddelbare bekymringer jobsøgende står over for i dag.
LØSNINGEN
Dette er grunden til hvorfor professionelle genoptage forfattere anbefaler en kombination CV for dem, en) der har været arbejdsløse i over et år, der ønsker at deemphasize en arbejdsløshed kløft og b) dem, der overvejer en karriere forandring, der ønsker at fremhæve relevante markedsmæssige og / eller overførbare færdigheder.
En kombination CV integrerer de bedste funktioner i de funktionelle og kronologisk CV formater. Svarende til den funktionelle CV, kombination CV understreger færdigheder; og ligesom det kronologiske CV, kombination CV montrer sekventielt din professionelle historie.
ANATOMI AF EN KOMBINATION CV
Den mest grundlæggende format for en kombination CV indeholder følgende afsnit: Introduktion, resultater, professionel erfaring og uddannelse. Nedenfor er en opdeling af hver sektion.
Introduktion åbningen af et CV fungerer som en teaser og kaldes en karriere Resumé, professionelle profil eller Resumé af kvalifikationer. Hvad ord, du vælger at bruge, skal det endelige resultat opsummere din værdi til den ansættende organisation. Lad os tage et kig på et eksempel:
Mål-drevet, ihærdige salg og ledelse professional demonstrerer prisbelønnede salg rekord i stærkt konkurrencedygtige industrier. Stærk leder og holdspiller; fremragende motiverende kvalifikationer til at opbygge og opretholde fremad væksten momentum mens motiverende individuelle toppræstation fra medlemmer. Erfaring i håndteringen af alle aspekter af salg udviklingscyklus, fra prospektering og kolde opkald gennem detaljerede præsentationer og forhandling at lukke opfølgningsaktiviteter.
Bemærk, at ovenstående eksempel giver læseren med en tjekliste over kandidatens kvalifikationer. Fra starten har læseren en fornemmelse for hvad kandidaten kan bringe til bordet.
Resultater siden denne sektion vises umiddelbart efter indførelsen, skal det holde momentum vil. Dette er din mulighed for at fremvise, at din oplevelse er stadig relevant, du stadig er i spillet, og du er en seriøs kandidat. Lad os se på et par af realisering-baseret udsagn.
* Rangeret konsekvent i top 5 firmaet til salg produktion blandt personale af 600 + mæglere, bringe i $3,5 millioner i brutto provisioner i uopsigelighed.
* Bidraget til succesen med overvåget mæglere gennem hands-on træning og mentoring; førte holdet, der genererede 13 millioner dollars i provision.
Bemærke, at udtalelserne er specifikke og målrette vigtigste resultater kandidaten er mest stolte af.
Professionel opleve dette afsnit giver en kronologisk oversigt over din oplevelse sammen med en kort opsummering af dit ansvar. Her er et eksempel på, hvordan din professionelle historie kan vises.
Vice President, Bay Shore finansielle, New York, NY, 2000-2004
Overvåget team af 12 mæglere i konto efterforskning og udvikling aktiviteter. Foretaget dybdegående forskning i bestandene og relaterede emner for at levere bedste anbefalinger til klienter. Mentored holdmedlemmer og medfølgende bistand med komplekse og eskalerende klient spørgsmål. Autoriseret sign – off på store transaktioner.
Uddannelse afsnittet uddannelse kan omfatte din college baggrund, teknisk uddannelse, og/eller faglig udvikling.
Bachelor of Arts, regnskabs-LONG ISLAND Universitet, Brooklyn, NY
Det bedste af to verdener
En kombination CV vil tillade dig at fremhæve din imponerende resultater og fange læserens interesse lige fra begyndelsen og giver samtidig kronologisk arbejde historie arbejdsgivere leder efter. Nu komme derud og banke at arbejdsgiveren socks off!

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.