Home Equity lån – er de rigtige For dig?

Regningerne er ude af kontrol og du har brug for en ny bil. “Måske vi kan få en ny gulvtæppe og male huset”, du siger til dig selv. Disse er blot et par grunde til hvorfor hjem ansvarlig lånekapital kan synes som løsning til alle dine problemer og er så populære.
Friværdi lån kan være en fantastisk måde at starte din egen virksomhed eller at drage fordel af en investeringsmulighed. De kan også gøre din situation værre end det var før du fik hjem ansvarlig lånekapital.
Årsagen til at drage fordel af hjem ansvarlig lånekapital er den vigtigste del af processen. Tage sig tid til at sidde og spørg dig selv, “lave jeg skam savn en hjem ansvarlig lånekapital? Jeg ønsker at gå på en udgifter amok eller jeg virkelig forsøger at forbedre mit liv?”
Et hjem ansvarlig lånekapital er som at have et nyt lån på dit hjem. Antag, at din bolig er værd $200.000 og du har et pant mod det på $150.000, får du $50.000 af egenkapital tilgængelige. Friværdi lån kan du låne op til 80%, og nogle gange mere i visse situationer, dit hjem værdi. I denne situation, du kunne låne $80,000 som et hjem ansvarlig lånekapital og stadig har kun lånt 80%.
Det er derfor det er så vigtigt at tage et godt kig på din situation inden der træffes en beslutning. Du kan se, hvor let det kan være at blive revet med hjem ansvarlig lånekapital.
Lad os sige, du behøver kun $20.000 for den nye bil og nogle hjem forbedringer. Du beslutter dig at låne en anden $15.000 af egenkapital til denne ferie til Hawaii du har drømt om. Først og fremmest ville en ferie til Hawaii ikke koste $15.000, medmindre du gik på en første klasse, ekstra ingen regning ferie.
For at købe en bil med et hjem ansvarlig lånekapital kan ikke være en god idé med dagens 0% renter og ingen penge ned lån. Der er ingen mening i at risikere at miste dit hjem for at købe en ny bil med disse type af låneprogrammer, der er tilgængelige i dagens marked.
På den anden side kan et hjem ansvarlig lånekapital for hjem forbedringer være en god idé. Dette vil tilføje værdi til dit hjem, så længe du har råd til de højere lån betalinger.
En virksomhed, der gør stor, du vil udvide maj være en anden god brug af et hjem ansvarlig lånekapital. Så længe virksomheden er allerede i profit og ikke taber penge.
Nogle solide investeringer kan være en god idé, hvis du har gjort din forskning før hånd. Den nyeste IPO kan eller kan ikke være en god idé.
Konsolidere høj rente kreditkort kan være en god idé, så længe du afslutte regnskaberne og ikke køre dem op igen. Du virkelig kun behov for én eller to kreditkort i tilfælde af en nødsituation.
Uddannelsesmæssige udgifter kan være en god grund til at tage et hjem ansvarlig lånekapital til at få dine børn startede i den rigtige retning. En dag kan denne type af en investering betale.
Disse er blot et par ting du kan gøre med hjem ansvarlig lånekapital. Det er meget nemt at låne for meget, blot for at finde dig selv at have en hård tid på at gøre de nye betalinger.
Det vigtige ting at huske med hjem ansvarlig lånekapital er at være logisk og ikke lade dine følelser får bedst fra dig. Igen, tag sig tid til at sidde og forskning alle dine muligheder. Denne måde kan du hvile godt om natten og ikke behøver at være bekymret for at miste dit hjem. Du kan nyde de ting, du gør med din friværdi lån at vide du har lavet en klog beslutning.
Copyright 2005 Dean Shainin

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.