Multi-opgave din vej til en sund krop og en blomstrende forretning

Kan du relatere til dette dilemma?

Jeg sidder på min keister for mange timer hver dag, mens jeg arbejder. Med ferien kommer, er jeg lidt bekymret for om det… voksende.

Uden at komme i alt for mange detaljer om min keister, vil vi bare sige, at det ikke er absolut den bedste ting for enhver keister at sidde for længe hver dag og lade det blive ved.

Bruger du for meget tid i din drejestol, også?

Der fik mig tænker. En masse af min tid siddende er brugt, lytte til optagede teleseminars til at styrke min virksomhed.

Så besluttede jeg at jeg ville bruge teleseminars som en undskyldning for at få mager, sexet og Smart alle på samme tid! Hvordan? Ved at få en mp3-afspiller og lytte og lære mens jeg gå eller løbe.

Naturligvis, den første spiller jeg kiggede på var den Ipod, som er awesome og kommer i mange forskellige farver, der ville se godt ud med min travesko– men Ipod er smuk

dyrt. Jeg vidste ikke om jeg ville være der dedikeret til at gå endnu, selvom jeg var virkelig savlen over den grønne ene. Hvis du har penge at bruge på Ipod, så gå

for det. Jeg vil være grøn af misundelse, hvis du gør.

Jeg tjekkede ind nogle flere muligheder og fandt en cool lille mp3-afspiller, der var en brøkdel af prisen. Jeg modtog den sidste uge, og jeg elsker det! Det virker fint for hvad jeg har brug for.

Det første jeg gjorde da jeg fik min mp3-afspiller var at starte en fil med omkring 20 timer af lydbånd, som jeg havde sparet op fra en flok af talere, som jeg beundrer. Forhandlinger om at få trafik, forbedre min copywriting og skrive e-bøger… at sjov slags ting, der virkelig får os Internet marketingfolk fyret op, og sætter resten af verden til at sove.

Så, det er overflødigt at sige, jeg har fået en masse af at gå foran mig. Jeg føler mig som Forrest Gump. Jeg kan begynde at køre… og aldrig stoppe.

Hvis du frygter ferien vægtøgning, men ønsker ikke at tage tid væk fra din virksomhed, en mp3-afspiller kan være en god investering for dig, også. Helt sikkert shoppe rundt, hvis

er du på et stramt budget. Der findes en masse muligheder og priser på den nederste ende er meget overkommelig. Bede Santa at hjælpe du multi-opgave at være en sexet og Smart WAHM, også.

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.