Re antænde din Passion For læsning

En af de største minder fra min barndom tilbringe tid blandt bøger og papir. Da jeg kan huske, har jeg nydt bøger. Det bedste sted at tilbringe kvalitet private eller tid til familien er i biblioteket.

I de sidste 10 år, dog har internettet uigenkaldeligt ændret både adgang til og erhvervelse af information. Vi har kapacitet til at tage en tur til vores nærmeste trådløse enhed i stedet for en tur til vores lokale bibliotek for at få de samme oplysninger og eventuelt mere. Vi har svarende til mængderne af bøger i et bibliotek på vores fingerspidser gennem forskellige elektroniske medier. Lejligheden har både positive og negative virkninger på vores samfund.

Den inarguable bekvemmelighed i informationssøgning via internettet, på den ene side er en infomaniac paradis. Og jeg er sikker på, at der er en lang række forældre, der sætter pris på ikke at skulle foretage de sene nat ture til biblioteket for at suser fra hylden-til-hylde som lysene flimre med utålmodighed. På den anden side vi mangler alvorligt respekt for vores pædagogiske salighed og som et resultat, har tendens til at drage fordel af privilegiet at have sådanne enorme adgang til uddannelse ressourcer.

Jeg har et ordsprog, “Bekvemmelighed er afgørende for nytte.” Den måde, vi sætter pris på en person, er sted eller ting i vores liv at have nogle basis i deres tilgængelighed for os på et givet tidspunkt. Men vi kan ikke automatisk lighedstegn mellem tilgængelighed med værdi. Der er en masse oplysninger, vi kan let adgang, men har ingen iboende værdi. Det ikke undervise eller opbygger os på nogen måde, så dens værdi er fordrejet på grund af dens tilgængelighed. Ironisk nok er er det pædagogiske efterretninger tilgængelige for os i dag i biblioteker og på internettet ofte underappreciated.

USA er en nation, der er rig på kultur og samfund. I arv og historie. Bedrøver intet mig mere end for at tænke, at vores tilbøjelighed til materiel vinding har overskygget vores påskønnelse til statskassen af viden, uddannelse og visdom er vi indviet til. Analfabetisme i dette land er alarmerende i det mindste, uacceptabelt i bedste fald. Vi har brug at blive en nation af læsere igen. Vi har brug at læse og lære vores børn at læse. Vi har brug at tage familien ture til biblioteket for at udforske vidundere i verden, som skrevet af mange kendte og ikke-så-velkendte forfattere. Det er vigtigt at prioritere, bare for at opleve den sheer glæden ved at være i nærheden af bøger som viden og oplysninger sive fra dem. Biblioteker og museer vil altid være en del af strukturen af dette land.

For dem, der er mest egnet til at læse elektronisk, er der nu en flodbølge af trådløse læsere kommer i land. De praler af øjeblikkelig adgang til utallige tusinder af aviser, bøger, magasiner, blogs, og selv, wikipedia. En civilisation er defineret af kvaliteten af sin uddannelse. Det er defineret ved adgang til information, men endnu vigtigere, anvendeligheden af oplysninger til undervisningsformål. Vi har brug at blive en nation af læsere igen. Jeg udfordrer dig til at genoplive din kærlighedsaffære med læsning.

2 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.