Valg mellem de forskellige slags yard trampoliner

Yard trampoliner er en sjov og underholdende måde at tilbringe en dag. Der er ikke noget bedre sted at gøre det så lige i din egen baghave eller forhave. Du kan bruge timer om på ryggen udøver, mens hoppe op og ned på din trampolin. Det bedste ved værftet trampoliner er du kan gøre det hele året rundt. Ligegyldigt hvilken tid af året er det, at du bor i du stadig kan gå ud og købe en preformed en og sætte den op i din værftet. Her er et par ting, du skal huske på, når du køber ind i dit næste sæt trampoliner.

For at finde det perfekte sæt af in-ground trampoliner, hjælper det at vide præcis, hvad du ønsker. Vil du have en rigtig trampolin, eller er du interesseret i en hoppende trampolin? En hoppende trampolin ligner en trampolin med en gynge eller trampolin plan knyttet til den. De vinder popularitet, fordi de er meget lettere at opbevare end en i jorden og er også meget mere overkommelige.

Den anden ting at huske på, når shopping for en ny trampolin er at vælge den størrelse, der passer til din værftet. Nogle størrelser kan være ret store, og andre størrelser er designet til at passe til små rum. Hvis du planlægger at få en stor størrelse som en king-sized trampolin så ville det være klogt at måle det område, hvor du ønsker at sætte det i at afgøre, om du har brug for en stor eller lille størrelse. Ud over at måle den plads, hvor du planlægger at sætte det, bør du også måle, hvor langt væk fra dit hus nogen forsyningsselskaber eller strukturer er placeret. Dette skyldes, at nogle trampoliner kommer med en måtte, der skal placeres direkte under bounce-området, og at have måtten er for tæt på, kan forårsage, at den mest hoppe kommer ud.

Den næste overvejelse for at vælge en trampolin berg er, om at købe et metal eller træ produkt. Træ og metal har begge deres egne unikke egenskaber, og at vælge en kan afhænge af personlige præferencer. Træ har tendens til at være den mest holdbare, men metal er billigere og mere let. Det er også en god ide at overveje det sted, hvor måtten vil blive placeret, da metal- og træprodukter kan være ætsende.

Den sidste ting at overveje, når du køber en trampolin, er at beslutte, om du vil købe en færdig enhed eller bygge din egen. Færdige in-ground trampoliner er tilgængelige hos næsten alle detailhandlere og kan koste en hel del penge. Mens en færdig enhed kan give mange års nydelse, kræver de også meget vedligeholdelse. Omkostningerne ved en træ eller metal trampolin kan være mere, men de kræver lidt vedligeholdelse og behøver ikke at erstatte i mange år.

Yard trampoliner kan give timevis af sjov og underholdning, men sikkerhed bør altid være en første bekymring. Før du hopper i vandet, skal du sørge for at tjekke de anbefalede sikkerhedsregler for brug af trampolinen. Disse regler er udstationeret mange steder på din lokale sportsudstyr butik og er nemme at finde med en hurtig online søgning. Den rigtige hoppemåtte kan være med til at sikre, at alles oplevelse med en trampolin er positiv, og at alle har det sjovt.